Sustine cresterea
imunitatii

Cainii au nevoie de un sistem imunitar bine dezvoltat, pentru a putea face fata bacteriilor si parazitilor cu care pot intra in contact. Nixodor consolideaza sistemul imunitar si actioneaza ca un scut impotriva daunatorilor intestinali.

Mentine flora
intestinala

Flora intestinala a cainilor poate fi afectata sau degradata daca acestia au urmat un tratament medicamentos puternic. Antibioticele si antiinflamatoarele reduc capacitatea sistemului digestiv de a functiona in mod corespunzator.

Sustine procesul
de digestie

Sistemul digestiv al cainilor este diferit de cel uman, motiv pentru care pot avea o serie de probleme la nivelul acestuia, in functie de alimentele pe care le consuma. Nixodor are capacitatea de a facilita procesul de digestie, fara ca animalele sa aiba de suferit.

Imbunatateste aspectul
pielii si blanii

Un caine sanatos intotdeauna va avea pielea si blana frumoase. Pe langa beneficiile interne pe care le ofera, Nixodor sustine pielea si blana cainilor, oferindu-le un plus de sanatate si un aspect de invidiat.

Reduce mirosurile
neplacute de fecale

In functie de hrana pe care o consuma cainii, fecalele au un miros diferit. In orice caz, acestea miros foarte urat, mai ales daca animalele mai fac in casa uneori. Nixodor reduce aceste mirosuri daca este aplicat in mod constant pe hrana cainilor.

Profita de promotia 5+1 gratis

NIXODOR ajuta la mentinerea florei intestinale, sustine procesul de digestie, imbunatateste aspectul pielii si blanii si reduce mirosurile neplacute asociate cu fecalele animalelor de companie.

De unde cumpar