Sustine cresterea
imunitatii

Pisicile petrec mai mult timp in casa, iar acest lucru le poate face tinte sigure ale unor paraziti sau bacterii pe care le pot lua la contactul cu alte animale. Nixodor le poate ajuta sa aiba un sistem imunitar mult mai puternic.

Mentine flora
intestinala

Pisicile sunt foarte pretentioase la ceea ce mananca, dar daca au urmat un tratament medicamentos cu antiinflamatoare sau antibiotice, flora lor intestinala a avut de suferit. Pentru a o putea reface este nevoie de o alimentatie corespunzatoare si de Nixodor.

Sustine procesul
de digestie

Majoritatea problemelor cu care se pot confrunta pisicile se localizeaza la nivelul sistemului digestiv. Nixodor faciliteaza procesul digestiv si previne aparitia de noi probleme.

Imbunatateste aspectul
pielii si blanii

Pisicile isi iubesc blana, iar daca au o anumita problema la nivelul pielii aceasta incepe sa cada. Nixodor protejeaza pielea de afectiunile cu care se pot confrunta si ofera un aspect placut blanii.

Reduce mirosurile
neplacute de fecale

Majoritatea pisicilor isi fac nevoile in casa, in litiera. Chiar daca acopera cu nisip, fecalele tot miros urat. Folosirea constanta a produsului Nixodor pentru pisici va reduce considerabil aceste mirosuri.

Profita de promotia 5+1 gratis

Nixodor ajuta la mentinerea florei intestinale, sustine procesul de digestie, imbunatateste aspectul pielii si blanii si reduce mirosurile neplacute asociate cu fecalele animalelor de companie.

De unde cumpar