NIXODOR. Sanatate, vitalitate si
zero mirosuri neplacute dintr-un puf.

Ce spun clientii despre
NIXODOR Probiotic

" "
Tanase Daniela
Foarte bun produsul!

21.05.2021 - Portalia.ro

" "
Enache Ana Maria
Foarte bun produsul, il folosesc de doua luni, cainele meu nu mai vomita deloc...

14.01.2021 - Portalia.ro

" "
Selicean Altamira Diana
Foarte multumita!

06.11.2020 - Portalia.ro

" "
Comsa Alexandra
Am cumparat acest produs pentru pisica mea care este bolnava de cancer. Pentru ea este important sa aiba o imunitate ridicata si sa manance bine! Decomdata se simte bine! Sunt multumita de acest produs! Il recomand!

24.05.2021 - Portalia.ro

" "
Pataky Monika
Am cumparat produsul in urma cu mai bine de doua luni. Il folosesc la ambele pisicute. Sunt foarte multumita de rezultate. Pisicutele nu mai vomita, mananca foarte bine. Inca un punct pozitiv este faptul ca se poate pune in mancare sau apa pentru ca nu schimba gustul. Recomand 100%

19.01.2021 - Portalia.ro

" "
Corneanu Andreea
Luna are FIV si in trecut a avut probleme gastrointestinale. Are dieta speciala, fara cereale, dar odata la ceva timp avea episoade de constipatie, probleme cu blana sau vomita. Am fost sceptica la inceput, pentru ca ea nu accepta sa o "pacalesc" cu suplimente sau medicamente in mancare, dar spre uimirea mea, nu are nici o problema cu Nixodor. Deja ii administrez de cateva luni in fiecare dimineata, in recompensa umeda, iar rezultatele se vad. Digestia este normala, nu a mai avut episoade de voma, iar blanita arata foarte bine, e foarte lucioasa si nu ii mai cade atat de tare. Sunt foarte multumita de Nixodor si cu siguranta voi mai cumpara.

15.01.2021 - Portalia.ro

Produse certificate de catre
Asociatia Medicilor Veterinari din Romania

CITESTE STUDIUL A.G.M.V.R.