Despre NIXodor

  • Pentru o viata lunga si sanatoasa, medicul veterinar recomanda NIXODOR

Nixodor
pentru caini

NIXODOR sustine procesul de digestie si imbunatateste aspectul pielii si a blanii. Este destinat tuturor raselor de caini, indiferent de varsta sau talie.

afla mai multe

Nixodor
pentru pisici

NIXODOR ajuta la tratarea problemelor gastro-intestinale si la prevenirea aparitie acestora. Ofera o gama larga de beneficii pentru pisici, indiferent de varsta sau de rasa.

afla mai multe

Cine suntem noi?

Suntem o comunitate de iubitori de animale, care isi doreste ce este mai bun pentru cainii si pisicile din intreaga lume. Ne-am unit fortele si am creat o linie de produse care sa se potriveasca in totalitate cu nevoile animalelor, dar si cu dorinta cea mai mare a oricarui iubitor de animale – aceea ca animalul sau sa fie cat mai sanatos. De aceea, am conturat intregul nostru concept in jurul unuia dintre cele mai importante aspecte: sustinerea imunitatii.

Misiunea noastra

Ne dorim ca animalele de companie sa aiba o viata cat mai lunga si cat mai frumoasa, lipsita de orice probleme de sanatate. Cu putina atentie la nevoile pe care acestea le au, le putem crea cadrul ideal pentru un trai cat mai bun. De aceea, ne-am concentrat toate resursele catre aspectele cele mai importante ale sanatatii cainilor si pisicilor:

→ Cresterea imunitatii
→ Mentinerea florei intestinale
→ Sustinerea procesului de digestie
→ Imbunatatirea aspectului pielii si blanii
→ Reducerea mirosurilor neplacute asociate cu fecalele animalelor de companie

Viziunea noastra

Majoritatea afectiunilor cu care se confrunta cainii si pisicile pornesc de la alimentatie si, chiar daca acestia nu ar trebui sa consume anumite alimente, totusi o fac. Venim in ajutorul vostru pentru a va oferi solutia cea mai buna pentru a evita problemele gastro-intestinale ale cainilor si pisicilor, dar si pentru a sustine o stare generala mai buna. Un strop de sanatate pentru animalul tau poate sta chiar intr-un puf!

Valorile noastre

Suntem o companie care iubeste animalele si ne dorim ca acestea sa se dezvolte intr-un mediu cat mai frumos, motiv pentru care produsele noastre sunt 100% naturale. Compozitia lor de tulpini bacteriene probiotice, extract de menta, extract de salvie si de nalba, face ca produsele noastre sa fie vii si sa actioneze in timp util, dar mai ales sa se plieze pe probleme existente. Si pentru ca niciodata nu vom face diferente, produsele noastre se adreseaza tuturor raselor de caini si pisici, indiferent de varsta!

Nourivit Technologies GmbH Austria este dezvoltatorul si producatorul compozitiei bacteriene.