Despre NIXodor

  • Bioactivatorul care te scapa de mirosul neplacut.

Cine suntem noi?

Suntem o comunitate de iubitori de natura si ne propunem sa va aducem in atentie produse ecologice, prietenoase cu natura si sa va ajutam sa ne informati corect despre cum putem avea grija, impreuna, de mediul incojurator.

Pentru ca suntem constienti de faptul ca ne reprezinta alegerile pe care le facem, va propunem sa incercati, alaturi de noi, sa cunoastem mai bine ce sunt produsele ecologice si de ce trebuie sa le folosim.

Incepem prin a va propune doua dintre gamele noastre, Nixodor Bioactivatori si Nixodor Felina.

Nixodor Bioactivator

Nixodor Bioactivator este un produs de fermentatie (bacterii si enzime), melasa din trestie de zahar si apa, fara organisme modificate genetic.

→ Se foloseste in fosele septice, instalatiile de epurare si haznale, unde elimina mirosurile neplacute, diminueaza producerea namolului, descompune grasimile, uleiurile si materiile organice.
→ Utilizarea regulata ajuta la imbunatatirea functionarii fosei/statiei de epurare/haznalei, crescandu-I durata de viata.
→ Apa rezultata poate fi utilizata la irigarea gradinii.
→ Produsul este ecologic.

Nixodor Felina

Nixodor Felina nisip pentru pisici – iubeste animalele si vrea sa le ofere pisicilor si proprietarilor de pisici o viata mai frumoasa.

→ Este un produs 100% natural, fara aditivi sau compusi chimici.
→ Combinatia unica a celor 3 ingrediente din asternut – zeolitul, bentonita si bacteriile active – reuseste sa elimine in mod natural si eficient mirosurile neplacute si sa absoarba lichidele.
→ Nu provoaca alergii nici pentru om si nici pentru animale.
→ Nu este toxic si nu este iritant.
→ Nu exista riscul de imbolnavire a pisicii in cazul inghitirii accidentale.

Nourivit Technologies GmbH Austria este dezvoltatorul si producatorul compozitiei bacteriene.